IMHealth

Maak een afspraak

Het is mogelijk om online een afspraakverzoek in te dienen.

U kunt kiezen uit:

A: een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van max. 30 minuten. Deze optie is alleen bedoeld voor nieuwe patiënten die meer willen weten over mij en mijn werkwijze alvorens te beslissen of ze een traject willen starten bij IMHealth.

B: een eerste consult van 2 uur. Dit is bedoeld voor nieuwe patiënten. Een eerste consult duurt in principe altijd (minimaal) 2 uur en vindt plaats bij mij in de praktijk. Uitzonderingen hierop zijn mogelijk maar alleen in overleg.

C: een vervolgconsult van 60 minuten. Dit kan zowel in de praktijk, online als telefonisch. Mijn voorkeur gaat uit naar in de praktijk of online, omdat we dan beter informatie kunnen uitwisselen dan telefonisch.

Indien het verzoek wordt goedgekeurd, ontvangt u een bevestiging. Indien ik onverhoopt toch geen gehoor kan geven aan het verzoek, ontvangt u daarover ook een bericht.

De prestatiecode die bij de afspraaktypes staat vermeld, is alleen relevant voor degenen die de factuur willen indienen bij de ziektenkostenverzekeraar. Indien uw verzekeraar prestatiecode 24000/Orthomoleculair vergoedt, kiest u voor een afspraak met deze prestatiecode. Indien uw verzekeraar prestatiecode 24005/Natuurgeneeskunde vergoedt, kiest u voor een afspraak met deze prestatiecode. Indien uw verzekeraar niets vergoedt, maakt het niet uit wat u kiest. Mocht u de verkeerde keuze hebben gemaakt, dan kan ik dat achteraf altijd aanpassen.

Indien alle afspraakopties vol zijn, kunt u zich inschrijven voor de wachtlijst. Indien er een plek vrijkomt, zal ik contact  opnemen. U kunt natuurlijk ook een bericht sturen via Whatsapp of e-mail of even bellen.

Mocht u het idee hebben dat iets aan het afsprakensysteem niet goed functioneert, dan stel ik het op prijs als u dat laat weten.

Contact

Het telefoonnummer van IMHealth is  +31 6 25248418.

U kunt bellen tijdens de openingstijden van de praktijk: van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00. 

Indien ik telefonisch niet bereikbaar ben, kunt u een e-mail of Whatsappbericht sturen met het verzoek om u terug te bellen.
Voicemail beluister en beantwoord ik onder werktijd.

U kunt een bericht sturen via E-mail : info@IMHealth.nl

Ik beantwoord uw bericht onder werktijd.

U kunt een bericht sturen via Whatsapp (+31 6 25248418). Ik beantwoord uw bericht onder werktijd.

De praktijk is gevestigd op mijn woonadres op de eerste verdieping (geen lift aanwezig): Westland 16, 2371 PN Roelofarendsveen

Roelofarendsveen is goed bereikbaar. Het ligt naast de A4 ter hoogte van het Ringvaartaquaduct. Plaatsen in de buurt zijn o.a. Leiden, Leiderdorp, Hoofddorp, Nieuw Vennep en Amsterdam.

Parkeren in de buurt is gratis.

De praktijk is ook bereikbaar via het OV; lijn 56 of lijn 365 vanaf Leiden CS of lijn 365 vanaf Schiphol, uitstaphalte Stationsstraat. Het is nog ca. 5 minuten lopen naar de praktijk.

IMHealth richt zich op mensen met langer bestaande, niet spoedeisende gezondheidsklachten. Indien u acute, ernstige of levensbedreigende klachten heeft, went u dan tot uw huisarts, medisch specialist of bel 112. Dit geldt ook indien u dergelijke klachten krijgt terwijl u een behandeltraject volgt van IMHealth.

Contactformulier